maanantai 18. elokuuta 2014

Viikonloppu ohi

Päivä alkoi mukavasti. Ei haittaa, vaikka sataa eikä ole helle. Vaaka näytti, ettei normaalityyliin viikonloppuna ole tullut yhtään lisää kiloja. Vaaka näytti edelleen 91,5 kiloa. No, olishan se tietty voinut mennä alemmaskin, mutta hyvä näin.
Viikonloppuna söin normiannoksen suklaata (100 gr) ja kävin ulkona lounaallakin. Söin salaattia, mutta juustosalaattia. Aika kasvispitoinen oli ruokavalio viikonloppuna eikä mitään kummempia sitten tullut herkuteltua. Mutta koin kyllä syöneeni hyvin. Olin myös suhteellisen toimeliaskin ja tunnen hiukan turvotusta kropassani. Eli vakiokuvio, kun liikkuu, niin turvottaa.

Tänään pitää suunnitella viikon ruokalista niistä aineksista, joita kotona jo on. Yritän olla käymättä kaupassa, mutta saattaa olla, että kasviksia on käytävä hakemassa. Olen huomannut, että tuo valmis ruokalista helpottaa kyllä hommaa suunnattomasti. Käytän suunnitteluun sen yhden kerran, kun aiemmin meni lähes sama aika päivittäin kaksi kertaa.

Tämä viikko on ennusteissa sateinen. Yritän opiskella tehokkaasti ja todennäköisesti vesijuoksen jossain vaiheessa. Myös lenkillä olisi hyvä mennä jonkin kerran. Jotain jumppaliikkeitä pitäisi tehdä, jotta tämä koneen ääressä istuminen ei jäykistä taas sikana. Viikonloppuna en koneen ääressä aikaa viettänyt. Olen nyt hakenut tällaista rytmiä elämään eli viikolla opiskelua, mutta viikonloppuna ihan muita juttuja. Kyllähän se opiskelu työstä käy vaikka onkin ihan mukavaa, kun ei ole muuta touhua tai haasteita samaan aikaan,

Mutta hyvällä mielellä täällä ollaan.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa teille armaat kanssakulkijat!

Sarah

Ei kommentteja: