tiistai 26. elokuuta 2014

Löysin sporttivaatteita!

Kävin Porvoossa Top-Sportissa ja siellä oli yllärinä vähän isompiakin kokoja urheiluvaatteista.

Jos joku käyttää esim. kokoa 50, niin alennusmyynnissä oli sitä kokoa olevia pitkiä jumppahousuja. Myös uusia ja ihan kivoja muitakin vaatteita näkyi olevan. Myyjä kertoi, että heillä on nyt pari vuotta ollut isompia kokoja myynnissä ihan hyvällä menestyksellä. Joku mallisto oli koosta 44 alkaen.

Tuo on oikein hyvä juttu, sillä itse olen tuskaillut, kun ei isoille löydy urheiluvaatteita. Nyt alan olla koossa 44, josta jo löytyy paremmin urheiluvaatetta. Tästä aion pienentyä kokoon 42 tai 40 vielä.

Osa teistä on jo sen verran pieniä, että löytää urheiluvarusteet helposti muutenkin. Onkos muilla ollut ongelmia?

Itse olen jotain ostanut jenkeistä, kun siellä minäkin olen pieni tyttö.

Päädyin ostamaan itselleni takin ja housut ulkoilua varten. Jos sitä vaikka innostuisi kunnolla.

Mietin noita edellisen postaukseni juttuja ja ajattelin, etten rankaise tänään itseäni millään väärällä valinnalla. Minä ansaitsen hyvää ja sain ostaa itselleni tällä tavoin kivoja ulkoiluhetkiä. En mennyt jäätelökioskille vaan kotona tein soijamaidosta, kanelista, kaardemummasta ja banaanista pirtelön. Oli hyvää!

Ulkona näyttää pahasti siltä, että alkaa sataa. Muualla tulee kuulemma rankasti vettä. Ehkä jätän nyt tekemättä sen lenkin. Pitää seurata säätä, jos keli parantuisi. Hmmm... mitenköhän olisi jumppa täällä sisällä?

Sporttista iltaa!

Sarah




3 kommenttia:

Päärynä kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka olen kaikenlaista netistä ja ulkomailta tilannut, niin vaatteita en ole vielä uskaltautunut ulkomailta tilaamaan. En tilaa vaatteita postimyynnistä kyllä kotimaassakaan, sillä en jaksa sitä mahdollista vaihto- tai palautusrumbaa. Kuinkakohan vaikeaa se olisi ulkomaille?

Ja kun sopivia/hyvin istuvia vaatteita on tarpeeksi vaikea löytää ihan kokeilemallakin, en uskaltaisi kovin äkkiä tilata mitään pelkän kuvan ja kokotiedon perusteella. Ehkä pitäisi vain uskaltaa.

Tuo jenkkilän "suuruus" on kyllä ihan oikeasti hurjaa. Siellä lomaillessani sain todeta, että en minä nyt ihan niin iso olekaan. Tai olen, mutta siellä tuli kyllä oikeasti vastaan lukemattomia järjettömän lihavia ihmisiä.

Unknown kirjoitti...

En minäkään vaatteita netistä tilaa. Moni ystävä tilaa suurimman osan vaatteista sieltä. Tilaavat hirveän kasan vaatteita, sovittavat ja sitten palauttavat. En jaksaisi.