keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Ruma ihminen

Osa meistä ylipainoisista kokee itsensä rumaksi, joku ihan ok:ksi ja osa pitää itseään ihan hyvännäköisenä. Minä olen oman ulkonäköni suhteen sujut. En pidän jokaisesta makkarasta, mutta tiedän kelpaavani ja mielestäni peilistä katsoo ihan kivannäköinen nainen.

On kuitenkin olemassa ihmisiä, joilla on tarve arvostella ylipainoisia. Aivan järkyttävä tyyppi on Tarja Pölkki, joka Keskisuomalaisen kolumnissa arvostelee läskejä. Ovat häirinneet häneen lomaansa ihan vaan olemalla ja syömällä. Jopa vaatetus on häntä ärsyttänyt.Kolumni

Välillä sitä miettii, että miten ruma voi tuollaisen ihmisen sielu olla?

Google kertoo Tarja Tölkistä, että hän vastustaa rasisimia. Hän on seksologi, joka on vasta kouluttautunut tuohon hommaan. Hän on myös ollut julkisuudessa Pridetapahtuman takia ja vastaanottokeskuksissa opettaa miehille ilmeisesti jotain tästä suomalaisesta kulttuurista seksin saralta. Toisaalla myös ilmenee, että hänen pidempi parisuhteensa on päättynyt ja hänellä on haku päällä, vaikka kuulemma deittailee. On tämä goolge kummallinen väline, kun yrittää tutkia jonkun ihmisen taustaa. Aika paljon saa selville, kun haluaa ymmärtää.

Tarja on siis sitä mieltä, että ihminen saa olla millainen vaan, mutta ei kuitenkaan läski???!!!

En tajua enkä varmaan koskaan tule häntä ymmärtämään. Olen surullinen hänen puolestaan.

Toivon, ettei minusta tule minkään vastoinkäymisenkään jälkeen noin rumaa.

Kaunis päivä, mutta ruma maailma joillakin.

Koetetaan me kauniimmat ihmiset jaksaa!

Sarah


5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi hyvää päivää 😈 .

No mutta niinhän se menee, että meitä lihavia saa arvostella. Olemme vain itsekurittomia, tyhmiä ihmisiä. Yleistä riistaa.

Mutta käsittämätöntä, miten tuossa asemassa oleva hlö alentuu näin alas.

Mutta vielä käsittämättömämpää on että Keskisuomalainen julkaisee tällaista!

Unknown kirjoitti...

Miltähän mahtaa tuo henkilön ylipainoista läheisistä tuntua?

Iiris kirjoitti...

Mä luin tuon ja sitten viimeisessä kappaleessa mietin, että olikohan tuo jotenkin iso provo? Räjäytä läskisi ennen kesää? Ja muutenkin vähän ontuvaa tekstiä. Mäkin olen jollain tavalla tyytyväinen itseeni ja ulkonäkööni tai ainakin siedän sitä, mutta laihduttaa on pakko terveyden vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä oli niin luokattoman huono kirjoitus monellakin tapaa että epäuskoisena luin - voiko tuo olla tosissaankaan asiansa kanssa! Harmi kyllä varmaan kuvittelee olevansa.

"Keskivartalolihavuus on hengenvaarallista, miehillä se vielä menettelee mutta naisilla se ei näytä hyvältä" - anteeksi mitä? Miehet saa kuolla pois kun niillä se menettelee mutta naisten pitäisi laihtua ulkonäön, ei sen mainitun hengenvaaran vuoksi?

Huonosti voivan ihmisen hätähuuto. Mutta eihän kukaan voi tuollaista ottaa tosissaan, edes hätähuutona.

Unknown kirjoitti...

Mä luulen, että tämä mimmi on julkisuustyrkky. Tahtoo provosoida, kun ei muuten tule näkyväksi.