sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kaamea säikähdys

Perjantaina vietin iltaa ystävän luona. Joimme skumppaa ja söimme sushia. Omaa osuuteni alkoholista oli pullollinen. Muuten päivän syömiset olivat hyvin järkevät (tomaattikeitto ja salaatti sekä normaalit aamupalasysteemit). Aamulla heräsin kovaan ripuliin. En tiedä oliko syynä tuo alkoholi tai sitten babyporkkanat., joita söin matkalla ystävän luo. Sushia syön niin usein, ettei siinä pitäisi olla mitään outoa. Babyporkkanoissahan on aina tosi lyhyt myyntiaika jostain syystä. Joskus ne ovat maistuneet vähän omituiselle, tosin ei tällä kertaa.

No, ei tuossa mitään. Kun menin kotiin katsoin vaakaa. Painoa oli 91,6 kiloa eli yksi kilo lisää. Myöhemmin illalla ennen nukkumaan menoa painoa oli jo 92,6 kiloa. Kaksi kiloa vuorokaudessa!

Minä, joka odotan nyt kovasti meneväni alle 90-kiloa, painoin yks kaksi noin paljon.

Tänään sunnuntaina vaaka onneksi näytti 90,6 kiloa eli tuo pari kiloa katosi yön aikana jonnekin. Onneksi!

Aiemmin laitoin tälle loppuviikolle tavoitteeksi liikkua kolme tuntia. Lauantaina en ehtinyt (seliseli), paitsi siivosin tietty talleja. Sunnuntaina meni pari tuntia hevosteluun ja vielä olisi talli siivottavana.Se on siinä ja siinä olenko nyt liikkunut sen kolme tuntia vai en.

Ensi viikolle otan tavoitteeksi liikkua viisi tuntia, johon en aio laskea tallitöitä. Syömisessä ei ole muuta tavoitetta kuin jatkaa tähän nykyiseen malliin. Mutta on tuossa liikunnassa tavoitetta. Pakko tehdä siis jo viikolla jotain, ettei jää liiaksi viikonloppuun tuo liikunta.


Ei kommentteja: