tiistai 4. helmikuuta 2014

Hittoilainen sentään!

Joo, tänään painoa 90,9 kiloa! Potuttaa!

Eilen jumppasin suht kevyesti sellaiset puoli tuntia ja tein tallihommia reippaasti. Yritin juoda riittävästi ja söin aika kevyesti. Päivällä tomaattikeittoa ja illan suussa salaattia (feta ja pari palaa makkaraa) sekä jokusen riisikakun päällysineen sekä omenoita ja porkkanan. Illalla ei ollut yhtään turvonnut olo, mutta kun aamulla heräsin huomasin heti, että turvottaa. Ennen vaakalle menoa arvasin, ettei se 15 kilon välitavoite tullut vieläkään täyteen.

Tässä olen kelannut, että miten suhtaudun. Jos olisin vain hissukissun lähtisi painoa. Toisaalta oikeastihan tuo liikunta tekee hyvää. Pakko vaan jatkaa valittua tietä. Tänään minulla ei ole tallitöitä, joten ajattelin lähteä jossain välissä sauvakävelemään. Ruuaksi kaavailen purjoperunakeittoa. Iltaruoka on vielä avoin (lue: odottaa kaupassa).

Minnehän mä hukkasin sen yhden blogikirjoituksen, jossa oli parit kivat kotijumpat? Olisiko kellään antaa jotain linkkejä juutuupiin tms. joiden tahtiin tämmöinen huonokuntoinen köntys voisi jumpata?

Tänään tartteisin muutenkin kovasti sparrausta...

Ei kommentteja: