perjantai 14. helmikuuta 2014

Se ois ystävänpäivä!



Oikein mukavaa Ystävänpäivää teille kaikki myötäkulkijat!

On se vaan kumma miten sitä kaipaa tässä painonhallinnassakin ystäviä. Toki mulla on livemaailmassakin ystäviä joiden tukee voi luottaa, mutta täällä on paljon samoja juttuja pähkäileviä hyviä tyyppejä ja apu paljon parempaa. Langanlaiha ystävä ei oikein ymmärrä näitä juttuja...

Sitten päivänpolttaviin asioihin.

Mulla tämä 90 kiloa on hankala rasti, kun tässä ei ole tapahtunut mitää kehitystä eteenpäin. Olen miettinyt syömisiä, mutten usko, että sillä saralla voi tehdä paljoakaan. Vähentää ei voi, tai sitten jää paljon tärkeitä ravintoaineita saamatta. Muutenkin aion syödä niin, kuin tulen loppuelämäni syömään.

Liikunta, liikunta ja liikunta. Sille pitää saada aikaa. Luulen, että jos alan täysillä treenaamaan (mitä kroppa kestää), niin syömisiä on oikeasti lisättävä. Tämä on teiltä armaat kanssakulkijat saatu neuvo. Yritän sen muistaa. Ehkä mun pitäisi myös proteiinia lisätä hieman.

Omista asioista yleismaailmallisiin painonpudotus juttuihin. Mitä olette mieltä tämän neidon painonpudotuksesta?

Minusta näyttää ja haisee pahalle. Alkaa olla aikamoinen rahapeli terveydellä kyseessä. Jos saisin taikasauvalla muutettua itseni tuon näköiseksi näistä kiloistani, pilkkoisin sen taikasauvan ja piilottaisin palasetkin mereen. No thänks! Olen paljon hiiskatin paremman näköinen tämänkin painoisena. Tuollainen kuiva korppu on mun silmiin kaamean näköinen. Mutta jotkut tuota tavoittelevat. Huh!

Saa sitten olla muutakin mieltä.

Tsemppiä teille kaikille ja jaksamishalit!

Terveisin

Sarah

3 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää bloggaaja-kollegalle!

Kristiina kirjoitti...

Niin ja tuosta Suurimmasta pudottajasta vielä. Kyllä hän minunkin silmääni on jo vähän kipeän laiha, että mahtoiko mennä vähän yli jo. Toivon että laihdutti "liikaa" sen rahapalkinnon takia, eikä siksi koska sairastui anoreksiaan tms.

Unknown kirjoitti...

Kiitos!

Joo. Minäkin toivon, että rahan himo/tarve oli tuo eikä sairaalloinen kehonkuva.