maanantai 3. helmikuuta 2014

Turhautumisesta eteenpäin

Hinkuan niin paljon tuota 15 kilon ylitystä, että olen just nyt todella turhautunut. Eilisen hevospuuhastelun jälkeen mulle oli tullut 400 grammaa lisää. Sauna tai liikunta saa aikaa tätä turvotusta, joka kyllä tuntuu selkeästi. Yritän nyt silti juoda nestettä, jotta kroppa ymmärtäisi, että kroppa ei tule kärsimään nestevajauksesta ja että ei siis tarttee säästellä kaikkea nestettä.

No. Toisaalta tossa kilomäärän tavoittelussa on turha rypeä ja jäädä junnaamaan. Ennemmin tai myöhemmin se siitä taas heilahtaa oikeaan suuntaan. Mietin nyt ainoastaan, että pitää vaan tiukemmin pitää ruokarytmistä kiinni. Olen jättänyt ehkä vähän liikaa ruokailuihin väliä. Ja sitä liikuntaa pitää tehdä useammin kuin kerran viikossa!

Tällä viikolla aion liikkua sen viisi tuntia (minimi). Yritän myös muutenkin tuoda tälle viikolle enemmän tekemisiini suunnitelmallisuutta. Tämä viikko on tiukka työviikko, mutta yritän tehdä töitäni positiivisella fiiliksellä. Yritän olla repeilemättä liian moneen hommaan. Olen myös aika kiltti ja ihmiset kääntyvät monissa asioissa puoleeni. Sitten jätän omat tärkeätkin asiat tekemättä ja teen niitä toisille tärkeitä juttuja. Tällä viikolla tavoitteeni on päästä vesijuoksemaan ainakin kerran.

Tänään teen töitä, syön lounaan ajoissa (todennäköisesti fetasalaatin) ja iltapäivällä syön myös välipalan. Nuo välipalat on välillä unohtuneet, etenkin viime viikolla. Sitten teen tallihommia ja vihdoinkin jossain välissä ajattelin jumpata netin ohjeilla edes vähän. Otan tavoitteeksi ensin jaksaa vaikka sen 10 minuuttia. Kävellä jaksan vaikka tuntitolkulla, mutta jumppa ei ole yhtä helppo juttu.

Tästä kirjoitetusta saattaa ymmärtää, että vähän meinaa mennä masiksen puolelle. Muistan kuitenkin oppimani, että eteenpäin kuin mummo lumessa. Kyllä se siitä taas lähtee. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Nyt sitten vaan pidän huolen, ettei jää suunnittelun tasolle. Siksi kirjoitankin täällä, että tekin saatte kontrolloida mua. Liikunko tarpeeksi? Olenko pysynyt suunnitelmissani?

Oikein mukavaa viikkoa teille kanssakulkijat!



Ei kommentteja: