perjantai 14. elokuuta 2015

Perjantain ajatuksia

Paino oli tänään 98,2 eli tiukempi systeemi tällä viikolla on tuntunut kilon verran. Kummasti jättää jääkapista pienet jutut ottamatta, kun tietää, että ne pitää kuvata. Myös eri tilanteissa esim. ulkonasyödessä tulee valittua vähän järkevämmin.

Eilen olin kaksi kertaa ulkona syömässä. Päivällä söin lohisalaatin ja illalla ankkaa kasvisten kanssa. Oikeastaan ihmettelen, ettei paino ole enempää, koska ankka oli tosi suolaista. Join myös kaksi lasia skumppaa ja kaksi siideriä. Yritin valita kuivempaa sorttia ja toisen siiderin jätin kesken, kun ei maistunut. Juon sen verran harvoin alkoholia, etten viitsi tuhlata kaloreita enkä aikaani sellaiseen, josta en pidä.

Positiivista on myös se, että joutuessani fyysisesti ponnistelemaan erään asian yhteydessä, en väsynyt pahasti eivätkä lihakset kipeytyneet. Tämä tarkoittaa sitä, että fyysinen kuntoni on huomattavasti parantunut. Hyvä on minulla prioriteeteissa painonpudotustarkoituksesta huolimatta se tärkein juttu.

Olen myös yllättävän hyvin sietänyt sitä, että teehen/kaakaoon saan laittaa vaan yhden makeutusaineen ja kaakaonkin kanssa olen laittanut vain yhden. Jos vaikka tottuisin kunnolla vähemmän makeaan. Toivotaan, että homma menee tällä linjalla.

Harkitsen, jos ehtisin katsoa tv:stä ohjelman Upea lihava elämäni. Tulee Friiltä tänään perjantaina klo 19.30. Jos katsotte, niin kertokaahan mitä tykkäsitte. Hesarin NYT -liitteessä tuota 170 kiloista persoonaa oli kehuttu valovoimaiseksi. Toivottavasti ehdin itsekin katsoa. Nyt pitää vielä selvittää näkyykö meillä tuollainen kanava.

Pieni pilkahdus paremmasta on elämässäni menossa. Tänään urheilin reippaasti (kuntofillaria ja soutua). Viikonloppuna on tarkoitus myös liikkua mahdollisimman paljon.

Mukavaa viikonloppua teille armaat kanssakulkijat!

Sarah

Ei kommentteja: