keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tavoitteen puolessa välissä!

Tänään vaaka näytti - 13 kiloa. Oli ihana yllätys, vaikka olenkin ollut pari päivää aika sopparuokavaliolla. Tuo on kyllä ollut ihan sattumaa, siis sopan syönti.

Tässä vaiheessa olen siis puolessa välissä tavoitetta. Alunperin tavoittelin 25 kilon pudotusta, mutta nostin sen 26 kiloon. Sillä pääsen nippa nappa normaalipainoon. En vaan oikein osaa nähdä itseäni ja nahkaani pienempänä kuin tuo.

Tällä hetkellä saan positiivisia kommentteja ulkonäöstä välillä, mutta harva sanoo laihtumisesta mitään. Kun sitten kerron, että kiloja on mennyt, tulee kommentiksi, että se näkee. Mutta spontaanisti kukaan ei painonpudotuksestani sano mitään.

Omat havainnot ovat hassuja. Selässä olevat makkarat ovat vähentyneet ja pienentyneet. Niin valitettavasti myös rinnat. Rinnat alkavat kyllä roikkua entistä pahemmin. Ensimmäistä kertaa eläissäni olen alkanut ajatella, että jos tämä linja jatkuu niin en kyllä tykkää roikkuvista nahkoista tissien paikalla. Taidan mennä leikkaukseen, jos tämä linja jatkuu. Ei tämä vielä liivien kanssa kaamealta näytä, mutta mietityttää.

Vyötärö on pienentynyt eniten.. En ole mitannut, mutta todella huomattava muutos on tapahtunut.

Kauhukahvat eli kurvit eivät ole kummemmin vähentyneet. Vaatteet näyttävät kummallisilta päällä.

Kun moni housu lököttää, en tiedä mitä tehdä. Nyt pakkasilla laitan paksuja sukkahousuja alle, niin ei näytä niin pahalta. En raaski ostaa uusia housuja, jos ne jäävät parin kuukauden kuluttua liian pieniksi. Mikähän olisi oikea koko? No, ehkä jostain alennusmyynnistä löytyy jotain halpaa?

Onneksi en työn puolesta ole kummemmin ihmisten ilmoilla. Vaativammissa menoissa voin sitten laittaa hameen. Kun pistää paidan päälle, ei huomaa, että vyötärö on löysä. Takamusta löytyy kuitenkin.

Fiilikset on siis ihan hyvät. Kaikesta kaameasta stressistä huolimatta yritän pitää tämän painonhallinnan siellä prioriteeteissä lähes ykkösenä. Itsekkyyttä kenties, mutta minä pidän tällä tavoin itsestäni huolta ja se on myös läheisteni hyväksi. Olen todennäköisesti täällä pidempään muista huolehtimassa, kun saan painoa alas.

Nyt jännittää taas miten paino tästä kehittyy.

Ei kommentteja: