perjantai 7. marraskuuta 2014

Perjantaina

Viime yön nukuin suht hyvin. Ehkä totaalinen kofeiinittomutus eilen auttoi tai sitten olin vaan niin väsynyt. Illalla en hiplannut mitään iPadia, kännyä tai tietsikkaa vaan luin kirjaa. Pitkästä aikaa teki ihan hyvää.

Tänään päätin, etten souda. Pää on kipeä ja vähän niskakin on jumittuneen oloinen. Paino oli aamusta 90,7, vaikka eilen ei syönyt mitenkään paljon. Ehkä mä syön liian vähän... Hommaa olisi kaikenlaista, mutta tänään päätin jättää kaikenlaisen aivotyöskentelyn. Teen kotihommia ja ihan muita juttuja. Paineita olisi lukea tentteihin, mutta ei vaan pysty. Tällä viikolla on lukemisessa ollut häiriötekijöitä liikaa. Ensi viikolla yritän pystyä keskittymään täysillä lukemiseen.

Viikonloppuna on edessä pienten kahvikutsujen järjestäminen. Yritän tehdä herkkuja kohtuudella, ettei niitä jää tänne kotiin sitten pyörimään mun kiusaksi. Tosin pitää lounaaksi syödä jotain kevyttä, niin voi sitten vähän herkutellakin.

Annoin myös itselleni luvan tänään katsoa rästissä olevat jaksot Dawnton Abbeystä. Joskus pitää tehdä jotain kivaakin eikä aina vaan suorittaa. Tosin kotihommia pitää tehdä ensin, että saa ottaa rennommin. Mutta onhan tässä päivä aikaa.

Hmmm... mitähän sitä söisi lounaaksi ja mitä illalliseksi? Illalla saatan myös herkutella suklaakakulla mukissa...

Toivottavasti huomenna on parempi olo ja jaksan soutaa taas reippaasti ja innolla. Kuten myös sunnuntaina.

Tämmöisin viikonlopun suunnitelmin! Oikein mukavaisaa syksyistä viikonloppua armaat kanssakulkijat!

Sarah

Ei kommentteja: