maanantai 10. marraskuuta 2014

Järjetön viikonloppu!

No niin. Nyt kyllä ottaa pattiin.

Lauantaina söin päivällä aika normaalisti. Iltapäivällä söin gluteenittoman kakun palan (ei mikään hehtosuuri) ja illalla sushia ja puoli pulloa viiniä sekä 100 grammaa suklaa. Sunnuntaina aamulla vaaka näytti 1,5 kiloa painoa lisää.

Sunnuntaina söin kakkua (3 pientä palaa), karkkia ja neljä leipää täytteineen sekä omenan. Kevyen aamiaisen jälkeen en sitten muuta syönytkään. Jäi ihan oikeasti oikeat ruuat kokonaan pois. Kun söin noita kakkupaloja, niin jotenkin ajattelin niiden olevan niin paljon, etten voi syödä oikeaa ruokaa. Vaaka näytti tänään  yhtä kiloa vielä lisää entiseen.

Nyt maanantaina olen siis viikonlopun aikana lihonut 2,5 kiloa. Sormet on turvonneet ja silmänaluset on turvonneet.

En ole just nyt kovin ylpeä itsestäni. Sunnuntaina en soutanut, koska mulla oli huono olo. Se oli ennen noita kakkuja ja saattoi olla seurausta jonkinlaisesta aivotärähdyksestä. Sain perjantaina kolauksen päähäni.

Silloin kuin keväällä paino laski reippaasti, ei tuo lauantain ruokavalio olisi nostanut painoa tuolla tavoin. Sunnuntain totaalinen älyttömyys (ei kunnon ruokaa) tuli jotenkin järkytyksenä tuosta 1,5 kilon painonnoususta yhdessä vuorokaudessa. Aiemmassa elämässä mulla saattoi paino heitellä monta kiloa hetkessä, mutta nyt tämä paino on ollut aika stabiili pidempään.

Alkoholia juon aika vähän yleensä. Sushissa oli tietysti suolaista soijaa (gluteenitonta). En keksi mitään muuta selitystä, kuin nesteen puute. Minulta loppui tavallinen vesi ja vissyä en pysty juomaan litratolkulla.

Olisi pitänyt laittaa jotain keittoa tai tehdä salaatti, kun aineita kyllä löytyi. Olen kovin varpaisillani myös tuosta liikunnasta.

Tässä on taas tilanteita, kun tekisi mieli heittää hanskat tiskiin. Mutta en kyllä niin tee. Pitää vaan ottaa opiksi. Vettä on oltava ja ruokaa on syötävä!

Ehkä tästä viikosta tulee parempi? Pakko tulla! Menee nyt taas aikaa näiden turvotusten sulatteluun...

Toivottavasti teillä oli painonhallinnan suhteen parempi viikonloppu!

Sarah


2 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Eiköhän ne oli nesteitä nuo 2,5kg. Mulle kävi melkein samalla lailla tänä viikonloppuna ja en usko että olen lihonut, vaan kyse on nesteistä. Jo nämä silmäpussit ja nakkisormet sen kertoo...
Huono olo on täälläkin, taitaa pitää pikkulämpöä. Ihmeen terve syksy se on ollukki.
Mutta ei luovuteta, vastamäet me noustaan ylös entistä vahvempina :) eikö vain?

Unknown kirjoitti...

Joo, nesteitä noi varmaan.

Mä niin mielettömästi tahtoisin taas alle 90 kilon. Tämä hidasti vähän hommaa ja sitten tuo koko kesän jälkeinen junttaamiminen on saanut mut hermostumaan.

Mutta periksi en anna! EN!