maanantai 28. syyskuuta 2015

Lattaripeppu

On tässä kaikenlaista kiirusta. Oleellista kuitenkin, ettei paino ole hirveästi suuntaan tai toiseen mennyt. Hyvä tai sitten ei. Olisi saanut tietysti laskea.

Jo kuudes viikko flunssaa on menossa. Viime viikolla pistin liikunnat minimiin.

Oli kaiken kiireen keskellä pakko tulla jakamaan tämä ! Mullahan on julmettu lattaripeppu. Nyt se on niin trendikäs tuonkin jutun mukaan. Mutta on siitä haittaakin, kuten jutussa näkyy.

Lopetan nyt tämän lattariahterin istuttamisen tähän penkkiin ja lähden liikenteeseen. Toivottavasti pian pääsen lukemaan muidenkin blogeja. Kyllä tää hässäkkä kai joskus helpottaa.

Mukavaa alkanutta viikkoa kanssakulkijat!

Sarah

3 kommenttia:

This Corner of the Earth Smiles at Me kirjoitti...

Hehe, onneksi olkoon lattaripepusta :-D Mulla taas on lattapeppu :-D Paitsi nyt kun on ylimääräsiä kiloja (ja kenties jotain tuloksia liikunnan osalta?) ahterissa niin mullakin on siellä jotain muotoa :-D Mutta on ikävä kyllä siellä mahassakin ja kun maha pienenee, pienenee peppukin :-(

Unknown kirjoitti...

Mulla ei tuo peppu taida koskaan kadota. Valitettavasti ei myöskään kauhukahvat katoa minnekään. Ne on lanteilla vaikka kuinka laihtuisin. Koko on täysin vakio. Ehkä rasvaimua tai niiden poisleikkaus olisi ainoa vaihtoehto.

Kilokiukuttelija kirjoitti...

Kuusi viikkoa flunssaa?? eihän toi on tavallista, eiks kannattais tutkia onko jotain muuta takana?