tiistai 1. maaliskuuta 2016

Liikkuva Sarah

Paino ei valitettavasti ole laskenut. En oikein ymmärrä miksi. En kuitenkaan aio käyttää tarmoani asian pohtimiseen liikaa. Märehtiminen ei vie asiaa parempaan suuntaan, mutta toki asiaa on hyvä ajatella hieman kuitenkin.

On kuitenkin asia josta olen ylpeä. Liikun ahkerasti. Olen nostanut kuntofillaroinnin 40 minuuttiin ja tuntiinkin. Liikun minimissään viisi kertaa viikossa, joskus jopa seitsämän kertaa viikossa. Liikunta tuntuu mukavalta. Kroppa ei valita liikaa, mutta toki lisääntynyt liikunta tuntuu kropassa. Takapuoli ja jalat ovat ehkä hieman kiinteytyneet. Selkäläskit ovat ja pysyvät.

Jatkan tällä liikunnalla, mutta pyrin soutamaan enemmän. Sillä pääsen pienentämään noita ärsyttäviä selkäläskejä. Yritän myös tehdä taas enemmän keittoja lounaaksi. Ne pitävät nälkää hyvin, mutta turhia kaloreita ei tule. Eipä tässä muitakaan ideoita oikein ole.

Vähän tämä on tylsää, mutta näillä mennään.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Toivottelee sporttinen Sarah

3 kommenttia:

Hekla kirjoitti...

Meillä taitaa olla vähän samanlainen ongelma: paino ei laske, vaikka liikuntakertoja kertyy ja ruokailukin on kuosissa. Välillä oikein säikähdän, kun ajattelen, missä lukemissa paino olisi, jos söisin yhtään enemmän esim. makeaa. Kyllähän tämä ihana menopaussi-ikä vaikuttaa, mutta tuntuu, että ei se yksin selitä sitä, miksi joillakin paino tippuisi jo huimaa vauhtia näillä eväillä ja kuntoilulla.
Välillä olen kokeillut syödä enemmän ja liikkua vähemmän - paino on se, mikä on. Sitten taas jatkan syömisten tarkkailua ja liikun enemmän - paino on ja pysyy samana. Ehken nyt sitten täysi luonnonoikku ole, vaan kaiketi en vain osaa. Ja sekös harmittaa.

Palkkasin jokunen vuosi sitten oikein personal trainerin mukaan salikäynteihin ja tekemään minulle ruokavalion. Ei muutosta. Pidin ruokapäiväkirjaa ja hänen mukaansa söin oikein. Kerran hän sitten tokaisi ehkä vähän itsekin turhautuneena: "Joidenkin paino ei vain putoa sitten. Yksi toinen asiakas sai painosta pois kaksi kiloa puolen vuoden aikana, kun oikein pinnisteltiin."
Hitto kun turhauttaa.

Unknown kirjoitti...

Et tiedä miten tuo lohduttaa. Mitä ihmettä tässä voisi tehdä?

Hekla kirjoitti...

Sen kun keksisi, että mikä auttaisi. Pelkällä vedellä ja ilmallakaan kun ei jaksa kovin pitkään. Joskus kun oikein ketuttaa, tulee mieleen, että kai tässä näillä turvotuksilla mennään sitten hautaan asti vaikka lopettaisi syömisen melkein kokonaan.